Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Google ανακοίνωσε 5 Stadia Games,μέσα στα οποία και το Panzer Dragoon: Remake (trailers)

*
Η Google ανακοίνωσε το επόμενο μεγάλο κύμα “First on Stadia” games που θα έρθουν στην υπηρεσία της Google Stadia. Μέσα σε αυτά βρίσκονται και τα Panzer Dragoon και Serious Sam. Ας τα δούμε αναλυτικά. Το Panzer Dragoon: Remake είναι μια αναβαθμισμένη έκδοση του κλασικού τίτλου που είδαμε στο SEGA Saturn και έρχεται με ανανεωμένα γραφικά και δυνατότητες ελέγχου. Ο τίτλος θα κυκλοφορήσει πάντως αργότερα και σε Switch, ενώ αναφέρεται ήδη και στις λίστες του GOG. Το Serious Sam Collection είναι ο δεύτερος τίτλος και περιλαμβάνει τα Serious Sam HD: The First Encounter, Serious Sam HD: The Second Encounter, Serious Sam 3: BFE και όλα τα expansions τους.



Το Lost Words: Beyond the Page είναι ένα νέο story-drive 2D platformer που λαμβάνει χώρα στο ημερολόγιο ενός κοριτσιού. Θα κυκλοφορήσει αργότερα και για PS4, Xbox One και Nintendo Switch.



Το Stacks on Stacks είναι ένα νέο 3D tower builder.



Τέλος, αποκαλύφθηκε και το Spitlings, ένα νέο arcade multiplayer.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*